Residential House by Chu Kueijo

Chu Kueijo Presents The East and West Residential House

Chu Kueijo, the creative mind behind the highlighted project east and west - Residential House by Chu Kueijo explicates, Partitions Except needed private areas reserved in the corners, partitions of solid wall are minimized to increase the spacious visual effect. Meanwhile, large-sized horizontal sliding doors are used as the hidden doors to separate space areas so as to enhance the visual effect of spacious extension. Ceilings In order to reduce the reflection of stereo, an unique shape of wooden reflection board with elegant color is designed to embedded in the center of the ceiling, making itself as the the visual focus in the space. .

Residential House by Chu Kueijo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62843

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Like Design Magazine homepage.

Designer Rankings

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 280