Residence:primitive by Chiung-ho, Su

Chiung-ho, Su Shows The Primitive Residence

CHIUNG-HO, SU, the author of the awarded design Primitive by CHIUNG-HO, SU spells out, Green materials can easier present the nature, use them as the basic elements of this spatial design. The space is divided into private space and working space based on two different natures. Two independent stairs creating the spatial movement for different purposes. This design makes a breakthrough on existing concept of residential space, provides a revolutionary soul and vitality atmosphere..

Residence:primitive by Chiung-ho, Su Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=44729

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Like Design Magazine homepage.


Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 280