Restaurant by Kai Wei Lin

Kai Wei Lin Reveals The Piano With Forest Restaurant

Kai Wei Lin, the lead designer of the awarded project Piano with Forest - Restaurant by Kai Wei Lin points out, The intent of this design is to take advantage of the modern city, in one specific exterior design, bring in natural light to utilize a combination of modern and relaxation space to the customers. Piano With Forest was designed to surrounded by green elements which hard to found in a modern city, to connect the city with forest, and also interact the customers with the interior that created. It did not pursue a safe plan as other restaurants did. Instead, this interior aimed for an exclusive place that brings guests enjoyment from both fragrance and the delightful surroundings..

Restaurant by Kai Wei Lin Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62131

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Like Design Magazine homepage.

Design Classifications

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/likedesign.org/html/article.php on line 280